Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Salina Turda are un clip nou de promovare – VIDEO

1 50

salina-turda-0101-1024x575

Publicația americană Business Insider consideră Salina Turda una dintre cele mai spectaculoase destinații turistice din lume, iar alte publicații o plasează în topul locurilor care trebuie vizitate măcar o dată în viață.

Devenită obiectiv turistic în 1989, Salina Turda a fost modernizată în timp cu fonduri europene, începând cu anul 2009, ajungând ca azi să fie unul dintre principalele puncte de atracție pentru turiștii din Transilvania.

Tocmai de aceea, cei care se ocupă de administrarea Salinei consideră necesar ca acest obiectiv turistic să beneficieze și de o promovare pe măsură.

Un nou clip de prezentare al Salinei Turda a fost realizat de doi amatori de călătorii, sub egida Westfalia Digital, informează TurdaNews.

Clipul, cu o durată de 2 minute îi invită ce pe cei care îl vizionează să se întoarcă într-o perioadă a istoriei în care sarea reprezenta aurul acelor vremuri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More