Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Salina Turda va fi inclusă în pachetele turistice ale României

0 242

Salina Turda va fi inclusă în pachetele turistice cu care România se va prezenta la diverse expoziţii, potrivit ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini. Aceasta a efectuat săptămâna trecută o vizită la salina Turda, cel mai important obiectiv turistic din municipiu.

La invitaţia Consiliului Director al Clusterului Cluj IT, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism a participat la o şedinţă de lucru în care, printre subiectele principale aduse în discuţie s-au numărat: găsirea de modalităţi prin care ministerul să ofere sprijin în derularea activităţilor care au loc în cadrul clusterului, precum şi identificarea de programe şi măsuri promovate de către ministrul Maria Grapini, de care să beneficieze şi IMM-urile ce fac parte din Clusterul Cluj IT.

Tot la Cluj, Maria Grapini a participat la evenimentul ‘Raport asupra antreprenorului român’, unde a vorbit despre importanţa afacerilor de familie în relansarea economiei locale. În cadrul conferinţei Grapini a anunțat că va face toate demersurile ca instituţiile statului să susţină capitalul autohton fără a se face însă o discriminare faţă de companiile străine.

Grapini a vizitat şi Târgul de turism, Touristica, cel mai mare târg de profil din Transilvania, unde s-a întâlnit cu reprezentanţi ai agenţiilor de turism, pensiunilor, hotelurilor și reprezentanțelor turistice din zonă.

Maria Grapini a avut săptămâna trecută şi o întâlnire cu reprezentanţi ai salariaţilor firmei Mechel. Ea a preluat sesizările salariaţilor acestei companii pentru a le discuta cu ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More