Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Saltele noi pentru Secția de Pediatrie, donate de Asociația ”Vă ajutăm din Dej”

0 687

Cu puțin înainte de Crăciun, când toată lumea se pregătea de sărbătorile de iarnă, strigătul de ajutor al unei mămici, ai cărei copii erau internați în Spitalul Municipal Dej, nu a rămas neascultat.

Aceasta a prezentat pe scurt situația paturilor din Secția de Pediatrie, care nu era una tocmai confortabilă pentru micuții bolnavi internați acolo. Dejeanca a acuzat starea de avansată deteriorare a saltelelor din respectiva secție, saltele care nu ofereau copiilor, oricum bolnavi, confortul necesar pentru a se face bine mai repede.

A apelat la sprijinul ”Asociației vă ajutăm din Dej”, care în scurt timp a demarat o campanie de strângere de fonduri în acest scop. Iar numărul oamenilor cu suflet darnic a fost unul surprinzător de mare. Cu sprijinul Asociației civice ”Mândru că-s dejean” și a zecilor de inimoși care au donat bani, în nici o lună de zile s-au adunat fondurile necesare pentru achiziționare unor saltele noi, făcute la comandă, special pentru bunele condiții de spitalizare.

Iar azi, membri ai ”Asociației vă ajutăm din Dej” au fost prezenți la acțiunea de donare a saltelelor. Este vorba despre 22 de saltele, de diferite dimensiuni, în valoare totală de 8.500, care de azi au și fost instalate în saloanele de la Pediatrie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More