Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Salvare miraculoasă la Bistrița – Un copil de 3 ani a căzut de la etajul 5 și a supraviețuit

0 84

Un copil în vârstă de 3 ani poate spune că s-a născut a doua oară după ce a supraviețuit miraculos unei căderi de la mai bine de 15 metri înălțime.

Copilul a căzut de la mansarda unui bloc cu patru etaje din Bistrița, de la o înălțime de circa 15-17 metri. Din câte se pare, mama minorului l-a lăsat nesupravegheat pentru câteva clipe, iar copilul a ajuns pe geamul apartamentului, unde s-a dezechilibrat și a căzut în gol.

”Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, ajuns la 3 minute după primirea apelului pe numărul unic de urgenţă 112, a găsit un copil căzut de la o înălţime de cca. 15 – 17 m.

Copilul a fost stabilizat la locul solicitării şi transportat de urgenţă la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale de specialitate. Din fericire, copilul era conştient, cooperant, însă prezenta leziuni şi traumatisme ce aparent nu îi pun viaţa în pericol”, se precizează într-o informare a ISU Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More