Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sâmbăta, ziua amenzilor. Viteza, principala cauză a sancțiunilor

0 145

Polițiștii maramureșeni au continuat acțiunile prin care încearcă să prevină accidentele rutiere și nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș transmite că, sâmbătă, 31 august, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Maramureş au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către șoferi a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Folosind aparatura radar din dotare, poliţiştii au acţionat pe rutele Cicârlău-Baia MareSatulung, Copalnic, Vişeu de Sus – Sighetu Marmaţiei și Buzeşti, atât pentru combaterea excesului de viteză cât şi pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, 40 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.  Valoare totală a amenzilor a fost de 28 900 lei. Totodată au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 9 permise de conducere, toate pentru viteză.  

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More