Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Samsung Galaxy S10 va fi unul din primele smartphone-uri compatibile cu Wi-Fi 6

0 185

Alături de 5G, o altă premieră în ceea ce priveşte conexiunile la internet pentru viitorul flagship Samsung, va fi suportul pentru cel mai nou standard wireless.

Samsung Galaxy S10 va fi unul dintre primele, dacă nu chiar primul smartphone care va oferi suport pentru Wi-Fi 6, cel mai nou standard wireless, aprobat recent de Wi-Fi Alliance, consorţiul de companii care supraveghează dezvoltarea acestei tehnologii.

Conform informaţiilor depuse de producătorul coreean la instituţiile oficiale de reglementare, referitor la noul său flagship, trei modele de Galaxy S10 vor fi compatibile cu Wi-Fi 6.

Noul standard wireless, care inaugurează un sistem simplificat de numire (trecând de la nume precum N sau AC, la cifre) nu se va face remarcat prin viteză, ci printr-o performanţă mai bună în zonele aglomerate, unde operează multe reţele şi device-uri conectate la wireless.

Ca şi în cazul tehnologiei 5G, suportul Wi-Fi 6 vine mai devreme decât ar fi necesar, însă asta nu înseamnă nu este o adopţie binevenită.

La ora actuală, router-ele Wi-Fi 6 sunt ca şi inexistente, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu vor avea foarte curând suportul necesar pentru a profita de noul standard wireless suportat de Galaxy S10.

Router-ele wireless vor începe să fie din ce în ce mai prezente pe piaţă, chiar dacă la un preţ mai mare la început, pe parcursul următorilor 2-3 ani.

Galaxy S10 este aşteptat să fie prezentat de Samsung în cadrul unui eveniment anunţat pentru data de 20 februarie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More