Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Sancţionat pentru alarmarea poliţiei fără motiv întemeiat

0 133
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

În 09.09.2013, ora 02.45 poliţiştii au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, din Bistriţa, şofer de taxi, privind comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.
Acesta reclama faptul că în jurul orelor 00:45, din staţia de taxi de pe strada Constantin Roman Vivu, a fost solicitat de 3 persoane necunoscute, de sex bărbătesc, pentru a le transporta în localitatea Budacul de Sus, fiind negociată şi plătită contravaloarea cursei. La ieşirea din localitatea Ragla spre Budacul de Sus, pe DJ 172, sub ameninţarea cu acte de violenţă, aceştia ar fi cerut şi primit o sumă de bani, fără a-l agresa fizic pe taximetrist.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că în noaptea de 07/08.09.2013, în timpul serviciului, bărbatul și-a pierdut suma de bani în împrejurări necunoscute, aspect pe care nu a dorit să îl cunoască familia sa. În următoarea zi, acesta a sesizat poliţiştii, pentru a justifica lipsa banilor.
Întrucât a alertat fără motiv întemeiat organele de poliție, reclamantul a fost sancționat contravențional.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More