Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sancțiuni aplicate de jandarmii bistrițeni și dosare penale pentru furt de produse dintr-un hipermarket din Bistrița

0 52

Jandarmii bistrițeni au executat la finalul săptămânii ce tocmai s-a încheiat misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestările religioase prilejuite de sărbătoarea Floriilor. Au fost asigurate măsurile de ordine publică atât la procesiunea religioasă care a fost organizată pe raza municipiului, sâmbătă, cât și duminică la lăcașurile de cult, la slujba de Florii.

Totodată, au fost aplicate sancțiuni în valoare de 7.300 de lei, pentru apelarea la mila publicului de către persoane apte de muncă, precum și determinarea unor alte persoane la săvârșirea unor astfel de fapte, atragerea de persoane de sex opus cu scopul întreținerii de raporturi sexuale, efectuarea unor acte de comerț fără a deține documente de proveniență, adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, tulburarea ordinii publice, pescuit în perioada de prohibiție, staționarea unui autovehicul pe spațiul verde, tulburarea ordinii publice și pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public neamenajat. De asemenea a fost sancționată și ridicarea de resturi de exploatare din fondul forestier.

De asemenea, la acest sfârșit de săptămână jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, conform art. 228, Cod Penal, pentru sustragerea de pe rafturi și neachitarea la casă, a unor produse alimentare și nealimentare în valoare de 445,50 de lei, se mai arată în comunicatul IJJ Bistrița.

Actele de sesizare au fost întocmite pe numele lui R.M. de 26 de ani și D. P. de 29 de ani, ambele din Sânpaul, jud. Mureș.

Actele au fost predate Poliției conform procedurilor legale în vigoare, pentru continuarea cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More