Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sancțiuni de 11.000 de lei pentru țigarete și băuturi alcoolice neînregistrate

0 122

Prin verificarea activității a trei societăți comerciale s-au aplicat amenzi de peste 11.000 de lei, dar și confiscarea a 360 de țigarete și a 147 de litri de băuturi alcoolice.

Polițiștii din cadrul posturilor de poliție din Mărișel și Beliș, împreună cu polițiști de investigare a criminalității economice din Huedin, au verificat la data de 23 noiembrie a.c., activitatea comercială a trei societăți comerciale de pe raza comunei Mărișel.

Au fost aplicate astfel 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.000 de lei și s-a dispus confiscarea a 360 de țigarete și a 147 litri băuturi alcoolice.

Au fost descoperite 260 de recipiente de sticlă ce conțineau bere, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de proveniență, nefiind înregistrate în evidența primară. De asemenea, au fost descoperite țigarete și băuturi alcoolice spirtoase și vin, neînregistrate în evidențe, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de proveniență.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More