Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sancțiuni de aproape 13000 de lei doar pentru abateri rutiere

0 114

90 de autovehicule au fost oprite ieri în trafic, iar în 50 de cazuri s-a constatat săvârşirea unor contravenţii, fapte care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 12 785 de lei.

Poliţiştii din Baia Mare şi Baia Sprie au desfăşurat ieri, 16 noiembrie, acţiuni de supraveghere a traficului rutier pentru depistarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care nu respectă normele rutiere.

La Baia Sprie s-a acţionat împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român Maramureş. Au fost oprite pentru control 90 de autovehicule, iar în 50 de cazuri s-a constatat săvârşirea unor contravenţii, fapte care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 12 785 de lei.

Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, opt permise de conducere. Dintre acestea cinci au fost reţinute pentru neacordarea priorităţii de trecere a pietonilor.

Totodată, pentru nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor, au fost reţinute patru certificate de înmatriculare.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More