Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sancțiuni privind paza și comerțul ilicit

0 91

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au pornit în controale și verificări. S-a lăsat cu amenzi și sancțiuni.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Sisteme de Securitate au organizat în perioada 5-7 februarie, o acțiune pentru verificarea modului de asigurare a securității automatelor bancare, amplasate în afara unităților bancare, pe raza întregului județ Bistrița-Năsăud.

În urma neregulilor constatate, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, în valoare totală de 10000 lei.

De asemenea , la data de 7 februarie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, a cauzelor generatoare de accidente rutiere, a comerțului ilicit, precum și  prevenirea răspândirii pestei porcine africane, pe raza de competență a secției.

În urma activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 8800 lei, dintre care 9 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite și 4 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare, respectiv 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare și au fost confiscate bunuri în valoare de 330 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More