Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sancțiuni record. Aproape 47.000 de lei, în doar două ore

0 182

În cadrul unei acțiuni rutiere, care a durat două ore, polițiștii au reținut 6 permise de conducere și au aplicat sancțiuni de aproximativ 47.000 de lei.

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier au organizat, ieri, 20 februarie, pe raza municipiului, o amplă acţiune pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie. În doar două ore au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 47  000 de lei şi au fost reţinute şase permise de conducere.

Între orele 13.00 – 15.00, poliţiştii au desfăşurat o acţiunea pentru combaterea principalelor trei cauze generatoare de accidente rutiere grave, respectiv neacordarea priorității de trecere pietonilor, viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum și indisciplina pietonală.

 În cele două ore de acţiune au fost oprite pentru verificări peste 200 de autovehicule. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 122 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe şoferilor care au condus cu viteză şi celor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. Valoarea totală a amenzilor a fost de aproximativ 47 000 de lei.

Bilanţul acţiunii s-a concretizat şi în reţinerea a şase permise de conducere, în cazul şoferilor depistaţi că au condus cu viteză excesivă, nu au respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului şi au efectuat depăşiri neregulamentare. Într-un caz a fost retras certificatul de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More