Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sângeorz-Băi: verificări efectuate de polițiști la sistemele de securitate

0 73

Sancțiuni în valoare de peste 11.000 de lei au fost aplicate de polițiști, în urma acțiunilor desfășurate, ieri, în domeniul verificării sistemelor de securitate.

În perioada 10-11 decembrie a.c.,  polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică –  Compartimentul Sisteme de Securitate, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Sângeorz-Băi, Secției 7 de Poliție Rurală Sângeorz-Băi și a Secției 6 de Poliție Rurală Năsăud au efectuat verificări în domeniul sistemelor de securitate, pe raza de competență.

Activitățile au vizat obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet și unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unități poștale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar și alte categorii de unităţi.

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, toate conform Legii 333/2003, respectiv H.G. 301/2012, în valoare totală de 11.200 lei.

Poliţiştii vor continua și în perioada următoare acţiunile pentru verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More