Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Săptămâna ISU în cifre. Pompierii maramureșeni au efectuat 186 de intervenții într-o săptămână

0 39

incendiu casa gherla-10

În perioada 13.04-19.04.2015, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 186 de intervenţii, cu o medie de circa 26 pe zi. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 151 intervenţii, iar pompierii- 33.

Cele mai multe acțiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare- 62, urmate de cele ale paramedicilor staţiilor S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei- 21, S.M.U.R.D. Fărcaşa- 26, S.M.U.R.D. Bogdan Vodă- 14, S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş- 12 respectiv stațiile S.M.U.R.D. Vişeu de Sus -13 și Borşa- 3 acțiuni. Media acțiunilor S.M.U.R.D. a fost de circa 21 pe zi.

Pe parcursul săptămânii trecute pompierii maramureşeni au executat 33 intervenţii, din care câte 11- incendii și protecția mediului și 15- incendii de vegetație uscată, 6 – alteintervenții și 1- transport de apă. De la începutul anului,
personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 2589 de intervenţii, cu o medie de aproape 23 pe zi. Din total, acţiunile pe linie de pompieri au ajuns la 348, adică o medie de aproximativ 3 pe zi, iar cel al acţiunilor S.M.U.R.D. la 2241, cu o medie de circa 20 pe zi.

Pe parcursul ultimei săptămâni, specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureş au efectuat 25 de controale. Personalul Inspecţiei a constatat 23 de deficienţe, din care 6 au fost soluţionate pe timpul controalelor. S-au aplicat 4 sancţiuni, constând în 3 amenzi în cuantum de 1500 lei și 1 avertisment. A fost emis 1 aviz de securitate la incendiu.

De asemenea, sâmbătă, 18.04., în parcarea unui hypermarket din Baia Mare, a avut loc o manifestare organizată de clubul moto Rock’n’Road. La manifestare a participat și Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Baia Mare, care a prezentat participanților manevrele pe care le execută în cazul unei victime rezultate în urma unui accident de motocicletă.

Foto: Arhiva Someseanul.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More