Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șapte dosare penale într-un singur weekend

0 185

Polițiștii biroului rutier au stat cu ochii pe șoferii care încalcă regimul circulației pe drumurile publice. În noaptea dintre sâmbătă și duminică au reținut cinci permise de conducere. De asemenea, pe parcursul weekend-ului au întocmit șapte dosare penale pentru infracțiuni rutiere.

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 20.00 – 04.00, pentru supravegherea traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie pe drumurile publice din judeţ, având ca prioritate depistarea şoferilor care pun în pericol siguranţa traficului rutier, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cadrul acţiunii au fost testaţi cu aparatul etilotest mai mulţi conducători auto care se deplasau pe raza municipiului. 13 dintre şoferii opriţi şi testaţi au fost sancţionaţi contravenţional, cinci au rămas fără permisele de conducere iar în trei cazuri s-a dispus retragerea certificatelor de înmatriculare. Valoarea amenzilor aplicate în cele şase ore de acţiune a fost de aproximativ 8 500 de lei.

De asemenea, pe parcursul acestui week-end poliţiştii maramureşeni au întocmit şapte dosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Trei tineri de 15, 18 şi 30 de ani au fost depistaţi în timp ce conduceau autovehicule fără a deţine permise de conducere şi în alte patru cazuri concentraţia de alcool a şoferilor testaţi a fost peste limita contravenţională.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More