Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Șapte mașini s-au făcut scrum în urma incendiului din Florești

0 208

Şi-au dus maşinile la reparat şi le-au găsit făcute scrum! Este surpriza de care au avut parte şapte şoferi din judeţul Cluj.

Un incendiu puternic a distrus de dimineaţă un service auto din localitatea clujeană Floreşti

Flăcările au fost observate de angajaţii unui hotel din apropiere. Pompierii au dus o luptă contracronomentru, pentru că atelierul, plin cu butoaie cu vopsea şi diluanţi, risca să sară în aer. 

În cele din urmă, au stins focul, dar din cele şapte autoturisme n-a mai rămas decât caroseria. 

Şoferii nu ştiu încă cine îi va despăgubi. 

În hala care a ars pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, funcţionau zeci de alte firme. 

Potrivit ISU Cluj, incendiul a fost anunțat la ora 7.14 am, iar pentru stingerea acestuia au intervenit peste 30 de pompieri, timp de 2 ore și jumătate, cu 6 autospeciale de stingere a incendiilor, două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD.

Au fost distruse mai multe spații compartimentate din hala construită pe structură metalică și anexe situate în apropiere pe o suprafață cumulată de 500mp. Se pare că spațiile din hală, cât și a anexele din apropiere erau utilizate ca și garaje, ateliere personale sau depozite pentru lucruri personale.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a halei distruse de incendiu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More