Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șapte persoane duse la audieri în urma unor percheziții domiciliare

0 201

În urma unor percheziții ce au avut lic în această dimineață, șapte persoane au fost duse la audieri. Acestea sunt bănuite de mai multe furturi comise în perioada iunie-august 2018.

Conform unui comunicat IPJ Cluj, în urma unor perchiziţii domiciliare efectuate în această dimineaţă de către polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu, 7 persoane, bănuite a fi implicate în comiterea de furturi din locuinţă comise pe raza localităţii Baciu, au fost conduse la sediul secţiei. Se pare că furturile au fost comise în perioada iunie – august a.c.

Perchiziţiile domiciliare efectuate au condus la ridicare mai multor bunuri găsite la locuinţele persoanelor conduse la audieri, respectiv unelte şi scule electrice (bormaşini, motocoase, motofierăstraie, etc), biciclete, triciclete şi unelte de pescuit a căror provenienţă nu a putut fi justificată de cele 7 persoane.

Persoanele conduse la sediul Secţiei pentru audieri sunt 7 bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 27 şi 53 de ani, toţi din comuna Baciu şi au mai fost în atenţia poliţiştilor pentru comiterea de furturi din locuinţă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More