Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sărăcie lucie la Sângeorz Băi. Primăria n-are bani nici de curent

1 44

sangeorz bai

După ce în acest an a rămas cam singurul oraș din toate județele învecinate care nu a sărbătorit Zilele orașului din lipsă de fonduri, Sângeorz Băi ar putea rămâne în scurt timp pe întuneric.

Asta pentru că Primăria nu mai are bani nici să plătească facturile la curent și este amenințată cu întreruperea furnizării energiei electrice.

Mai mult decât atât, nici plata salariilor nu s-a făcut la timp angajații primăriei fiind neplătiți de două luni.

Primarul social-democrat Roland Venig nu mai știe de unde să scoată bani. Factura restantă la energie electrică a ajuns la 20.000 de lei, iar de o posibilă întrerupere a furnizării energiei electrice ar putea fi afectate atât Primăria, cât și Trezoreria și filială ANAF care funcționează în aceeași clădire.

Ba mai mult, s-ar putea ca în scurt timp să fie întrerupt și iluminatul stradal, dacă nu se achită măcar o parte din restanțe.

Primarul spune că s-a ajuns în această situație din cauza lucrărilor de reabilitare și modernizare a infrastructurii de turism balnear. Banii pentru aceste lucrări trebuiau să fie acoperiți din împrumutul de 13 milioane de lei de la Trezoreria Statului, bani care trebuiau să vină de la Guvern în decembrie 2012, dar încă n-au sosit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More