Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sărbătoarea ”Împănatul boului la Mănăstirea”, în prima duminică din iunie

0 1.755

Tradiționala sărbătoare a împănatului boului, din localitatea clujeană Mănăstirea, va avea loc în acest an în prima duminică a lunii iunie.

”Cu mare bucurie vă invităm în data de 4 iunie, de Rusalii, într-o zi de mare însemnătate pentru toți creștinii, la Sărbătoarea “Împănatul boului” , care va avea loc la Mănăstirea”, transmite primarul Tiberiu Zelencz.

După slujba religioasă care va începe la ora 9.30, de la ora 12.30 va debuta sărbătoarea împănatului boului, programul continuând după-amiaza de la 14, cu spectacolul folcloric, la care vor participa printre alții Cristian Pomohaci, Felix Gălan sau Angela Rusu.

”Tinerii din localitatea Mănăstirea s-au organizat și se pregătesc pentru acest frumos eveniment atât de drag nouă.

Primăria Comunei Mica și Consiliul Local Mica au susținut și vor susține mereu tradițiile noastre, deoarece acest lucru ne definește identitatea noastră, a acestui loc, iar obiceiurile transmise din generație în generație trebuie respectate și duse mai departe.

Va așteptăm cu mult drag să petrecem împreună o zi minunată de Rusalii, să fim recunoscători că suntem sănătoși și putem să ne bucurăm împreună de această zi specială și de acest eveniment de suflet pentru locuitorii comunei Mica”, se mai arată în comunicatul primăriei.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More