Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

„Sărbători de Iarnă în Siguranţă” – Amenzi de peste 65.000 de lei, aplicate de polițiștii clujeni

0 37

Ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au continuat acţiunile, în baza planului „Sărbători de Iarnă în Siguranţă”, pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare sărbătorilor.

La data de 29 noiembrie, polițiștii au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente din teren.
Astfel, polițiștii de ordine publică, de la rutieră, de investigații criminale și investigarea criminalității economice au efectuat acțiuni specifice muncii de poliție.

În urma acțiunilor, au fost constatate 12 infracțiuni (judiciare, la regimul silvic și de altă natură). Polițiștii au intervenit și au aplicat 143 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 65.000 de lei, dintre care 48 pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică prevăzute de Legea 61/ 1991.

Pentru neregulile depistate în trafic, polițiștii rutieri au aplicat 91 sancțiuni contravenţionale, dintre care 20 pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 9 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare. Pentru o deplasare în siguranță, Poliția Clujeană atrage atenția cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More