Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sărbători pascale în siguranță alături de polițiștii bistrițeni

0 38

În perioada 25 aprilie- 04 mai 2013, poliţiştii bistriţeni desfăşoară activităţi de informare a populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a infracţiunilor în timpul sărbătorilor pascale, în cadrul unei campanii de prevenire-informare și siguranță iniţiată la nivel judeţean.

În fiecare zi a campaniei poliţiştii de prevenire, de proximitate şi elevii voluntari ai poliţiei vor fi prezenţi în comunitate cu materiale preventive şi recomandări privind furturi din locuinţe, din autoturisme, din societăţi comerciale, din buzunare, infracţiuni cu violenţă comise pe fondul consumului de alcool, consumul de droguri sau substanţe etnobotanice, alte fapte antisociale ce pot afecta ordinea şi liniştea publică, respectarea prevederilor legale privind circulaţia rutieră.
Fiecare zi a campaniei este dedicată unei teme de prevenire:

 LUNI, 29.04 – Prevenirea săvârşirii de fapte antisociale şi a victimizării minorilor şi tinerilor în contextul vacanţei de Paşti
 MARŢI, 30.04- Prevenirea furturilor din locuinţe
 MIERCURI, 01.05 – Prevenirea furturilor de/din autoturisme
 JOI, 02.05 – Prevenirea furturilor din societăţi comerciale
 VINERI, 03.05 – Prevenirea victimizării pe linie rutieră
 SÂMBĂTĂ 04.05 – Prevenirea furturilor din buzunare, genţi şi a tâlhăriilor

În perioada campaniei, poliţiştii vor desfăşura activităţi precum distribuirea de pliante şi fluturaşi cu recomandări preventive specifice fiecărei teme, se vor întâlni cu administratorii asociaţiilor de locatari din municipiul Bistriţa şi vor expune afişe în principalele parcări din municipiu cu recomandări preventive pe linia furturilor de sau din autoturisme.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More