Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șase arme letale confiscate în urma unor controale

0 408

În ajunul Anului Nou, pentru prevenirea unor evenimente nedorite, polițiștii specializați în investigarea infracțiunilor din domeniul armelor, explozivilor și substanțelor periculoase au intensificat acțiunile specifice. La activități au acționat în sprijin polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și cei ai Serviciului de Investigarea Criminalității Economice.

Astfel, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud, au fost efectuate controale și verificări, iar pentru neregulile constatate, au fost întocmite dosare penale pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și operațiuni cu articole pirotehnice.

Tot în cadrul acțiunilor, au fost ridicate în vederea confiscării 6 arme letale cu destinația vânătoare și 50 de kilograme de articole pirotehnice din categoria F2, care ar fi fost deținute fără drept și oferite spre comercializare, au mai notat cei de la IPJ.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More