Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șase furturi clarificate de polițiștii maramureșeni

0 39

furturi-din-locuinte

Polițiștii maramureșeni au reușit prin investigațiile efectuate identificarea persoanelor bănuite de comiterea a șase furturi în ultimele zile.

Polițiștii de investigații criminale au identificat doi tineri în vârstă de 21 de ani și unul de 23 de ani, din Baia Mare, care sunt suspectați de comiterea a trei furturi. Aceștia, la mijlocul lunii februarie, au comis furturi din autoturisme aflate în parcările unor supermarketuri din municipiul reședință de județ. Ei au sustras două telefoane mobile, un laptop, o tabletă și un aparat GPS, în valoare totală de 8300 de lei. Polițiștii au reușit recuperarea parțială a prejudiciului.

La data de 20 februarie, un bărbat din Borșa a sesizat poliția că, între orele 17.00 — 21.00, cineva a spart un geam termopan de la un imobil nelocuit, proprietate personală, a pătruns în locuință și i-a furat 700 de lei.

La scurt timp, polițiștii borșeni au reușit identificarea unui bănuit de comiterea faptei. Este vorba despre un minor de 17 ani, din localitate, de la care a fost recuperat prejudiciul cauzat prin comiterea furtului și distrugerea geamului, respectiv 1000 de lei.

La Poienile de sub Munte, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri, ambii de 19 ani, din localitate, bănuiți de comiterea a două furturi.

În noaptea de 18/ 19 februarie, ei au pătruns într-un imobil nelocuit iar din interior au sustras două motoferăstraie și un generator de curent electric, bunuri în valoare de 2500 de lei.

De asemenea, în perioada 16 — 19 februarie, au sustras dintr-o anexă mai multe unelte electrice de tâmplărie, în valoare de 5000 de lei.

Polițiștii au reușit recuperarea a 30% din prejudiciu.

În toate cazurile polițiștii continuă cercetările.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More