Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șase hoți ”frumoși”, cercetați pentru furturi din unități comerciale

2 37

hoti-arestati

Polițiștii clujeni au identificat și cercetează în prezent un număr de 6 persoane, bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt din magazine de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat, ieri, 18 februarie, cu sprijinul agenţilor de pază, 6 persoane, bănuite de comiterea de infracţiuni de furt.

În jurul orei 20:00, trei tineri, din Cluj-Napoca, au fost depistaţi de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie în timp ce ar fi sustras alimente dintr-un magazin situat în zona centrală a municipiului.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie au depistat, ieri, doi bărbaţi, de 27 de ani, din comuna Cojocna, respectiv de 18 ani, din Gherla, bănuiţi de furt. Primul şi-ar fi însuşit obiecte vestimentare, iar cel de-al doilea încălţăminte dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca.

Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie, cu sprijinul agenţilor de pază, au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 360 de lei dintr-un hipermarket.

Cercetările continuă faţă de persoanele în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Orban Petru spune

    Basistii au furat 2500 hipermarketuri cu fundatie cu tot,si zburda..liberi.

    1. anonim spune

      Sa le s*gi p*la la toti „basistii”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More