Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Șase incendii lichidate de pompierii maramureșeni în weekend-ul de 1 Mai

0 93

Pompierii maramureșeni au fost la datorie în acest sfârșit de săptămână prilejuit de sărbătorirea zilei de 1 Mai. Astfel, pompierii militari au intervenit pentru lichidarea a șase incendii.

          Vineri, 29.04., militarii Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din coșul de evacuare.

          Sâmbătă, 30.04., pompierii din cadrul Gărzii Bogdan Vodă au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Hoteni. Flăcările au distrus circa 200 de metri pătrați de acoperiș din lemn, 80 de metri pătrați de pod din lemn și aproximativ 50 de metri pătrați de perete din rigips. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un coș de fum neprotejat termic față de elementele din acoperiș. La Remeți, tot pompierii din cadrul subunității din Bogdan Vodă au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe. În urma incendiului au ars circa 200 de metri pătrați de acoperiș din lemn și diverse obiecte electrocasnice.

          La Berchezoaia, Detașamentul de Pompieri Baia Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Focul a distrus circa 150 de metri pătrați de acoperiș din lemn. În urma incendiului au mai ars și obiecte de îmbrăcăminte și mobilier.

          Pompierii sigheteni au lichidat la Bârsana un incendiu, izbucnit la un depozit de furaje, în urma căruia au ars circa 20 de tone de fân. Cea din urma intervenție a pompierilor militari maramureșeni a fost  a celor din Baia Mare, care au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe bulevardul Independenței. Focul a distrus elementele combustibile din compartimentul motor.

          Tot în acest weekend, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. Maramureș au intervenit pentru acordarea asistenței medicale de urgență, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 17 cazuri, Șomcuta Mare 6, Fărcașa 3, Bogdan Vodă 5, Cavnic 2, Târgu Lăpuș 2, Sighetu Marmației 4 și Vișeu de Sus 2 cazuri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More