Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Şase mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de poliţiştii maramureșeni

0 31

spitalul penitenciar dej

Ieri, 01 aprilie, poliţiştii maramureşeni au pus îs în aplicare şase mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Judecătoria Baia Mare. Persoanele în cauză au fost identificate de poliţişti şi îşi vor executa pedeapsa în penitenciar.

Patru bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 22 şi 42 de ani, din comuna Coltău şi un tânăr de 27 de ani din satul Finteuşu Mic, comuna Satulung, ce erau condamnaţi pentru comiterea infracţiunii de ultraj, au fost identificaţi ieri de poliţişti. Unul dintre ei a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani şi două luni închisoare iar ceilalţi la un an.

Poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag, în noaptea de 01/02 aprilie, au identificat o tânără de 26 de ani din judeţul Sălaj, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de patru ani şi opt luni pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Poliţiştii au prins-o pe tânără în timp ce se deplasa, în calitate de pasager, cu un autoturism în care se mai aflau patru persoane, din municipiul Baia Mare şi din judeţul Sălaj. În urma controlului autoturismului, sub scaunul din dreapta faţă, poliţiştii au găsit o cutie în care se aflau mai multe bijuterii care au fost confiscate în vederea stabilirii provenienţei acestora, întrucât există suspiciuni că ar fi fost furate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More