Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Şase permise reţinute într-o acțiune de prevenire a evenimentelor rutiere în Bistrița

0 32

Serviciul Rutier a organizat în 27.04.2013, între orele 18.00-24.00, pe raza judeţului Bistrița, o acţiune pe linie de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de conducerea autovehiculelor sub influenţa alcoolului.

În urma controalelor pe raza judeţului, au fost oprite şi verificate 560 autovehicule, fiind constatate patru infracţiuni la regimul rutier (una de conducere sub influenţa alcoolului, două conducere fără permis şi una de încredinţare a autoturismului unei persoane care nu deţine permis de conducere).

Totodată, au fost aplicate 113 sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.475 lei, au fost reţinute şase permise de conducere (pentru conducere sub influenţa alcoolului) şi trei certificate de înmatriculare.

Astfel, la ora 20.40, pe DJ 151, între Chiraleş şi Şirioara, a fost depistat un bărbat de 52 ani din sat Arcalia, care fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, conducea un moped, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În 28.04.2013, ora 01.13, pe str. Stejarului din Sîngeorz- Băi, a fost depistat pe un bărbat de 52 ani din oraş Sîngeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În primele trei luni ale anului au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule 89 de permise de conducere şoferilor surprinşi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More