Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

VIDEO/FOTO – Șase persoane reținute în urma perchezițiilor de ieri din Dej, Gherla și Cluj-Napoca

0 3.266

Cei de la IPJ Cluj transmit prin intermediul unui comunicat de presă faptul că 6 persoane au fost reținute pentru 24 de ore în dosarul ce privește infracțiunile de proxenetism și camătă.

Astfel, notează reprezentanții IPJ Cluj, în urma celor 14 percheziții efectuate ieri, de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, în județele Cluj și Vâlcea, anchetatorii au ridicat 28020 de euro, 11130 de lei, 6025 de lire sterline, 100 de franci elvețieni și 4 ceasuri de lux.

De asemenea, au fost indisponibilizate 31 de telefoane mobile, 13 cartele SIM, 13 laptop-uri, 38 memory stick-uri, 30 de carduri bancare, o macetă, un pistol tip airsoft, 7 chei auto, dar și mai multe înscrisuri.

Totodată, față de 6 persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 7 mai, să fie prezentate instanței cu propuneri procedurale.

Din cercetări a rezultat că 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 45 de ani, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către mai multe femei, din municipiile Cluj-Napoca și Dej, în state europene, printre care Austria și Elveția. Față de alte două persoane, au fost extinse cercetările cu privire la comiterea infracțiunii de camătă.

ACTUALIZARE

Potrivit celor de la Tribunalul Dej, cele șase persoane reținute și care în acest moment urmează să fie prezentate în fața instanței cu obiectivul de luare a măsurii de arest preventiv sunt Pop Cosmin Sorin, Pop Codin Iuliu, Vlașin Tudor Vasile, Man Augustin Calin, Jula Lucian Dorin și Rotar Vlad Alexandru.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More