Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șase străzi din Dej intră de azi în reparații

0 53

situatie reabilitare drumuri Dej august 2014 (1)

Primăria Municipiului Dej realizează în această perioadă, lucrări de reparații pe străzile Dobrogeanu Gherea, Vidin, Mărăști (parțial), Horea, Ștefan Cicio Pop și Carpați (parțial).

Intervențiile se estimează a fi finalizate în aproximativ o lună și constau în executarea de șlam bituminos dublu. De asemenea se va interveni și pe strada Unirii, prin colmatarea rosturilor, fisurilor și crăpăturilor, pentru protejarea împotriva infiltrațiilor de apă în fundația drumului.

În graficul lucrărilor primele străzi pe care se vor face reparații începând de astăzi, 22 mai, sunt străzile Vidin și Mărăști.

Lucrările vor continua la finalul acestei săptămâni pe strada Dobrogeanu Gherea, urmând ca de săptămâna viitoare să se facă reparațiile pe străzile Horea, Ștefan Cicio Pop, Carpați și Unirii.

În perioada reparațiilor la străzi, circulația va fi restricționată, urmând a se circula pe un singur sens în zona în care se execută lucrările.

„Dacă anul trecut am realizat refacerea străzii Florilor, pentru anul acesta am programat reparații și pentru cele 6 străzi care sunt intens circulate și necesită astfel de lucrări. Evident că pe parcursul intervențiilor se va crea disconfort în trafic și pentru locuitorii din zona, însă am solicitat firmei executante să realizeze reparațiile într-un timp cât mai scurt, iar la finalul lor să se creeze condiții optime de trafic”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More