Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sat inundat în Bistrița-Năsăud. Apă de peste un metru jumate pe străzi, 20 de case izolate

0 1.238

În urma cantităților mari de precipitații căzute pe raza localității Ardan, comuna Șieu, un drum comunal a fost afectat în două porțiuni, inundat de o viitură produsă pe râul din localitate (râul Ardan).

Aproximativ 20 de gospodării sunt izolate din punct de vedere al accesului cu autovehicule, drumul fiind impracticabil, la ora acestei informări, adâncimea apei ajunsă pe strada fiind de aproximativ 1,5 metri.

În eventualitatea unor urgențe medicale, echipajele de intervenție pot ajunge pe jos la solicitările care pot să apară, până la remedierea situației.

Reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistrița Năsăud se deplasează la solicitarea Comitetului Local pentru Situații de Urgență în zona indicată pentru monitorizare și sprijinirea populației din zona izolată.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More