Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal cu împușcături la un club de manele din Cluj-Napoca

0 823

impuscat

Un scandal izbucnit în această dimineață la un club de manele din Cluj-Napoca s-a lăsat cu focuri de armă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Scandalul a izbucnit în jurul orei 5:30, la clubul Romantic din Cluj, mai mulți tineri fiind implicați în altercație. Cearta a degenerat și s-a ajuns la bătaie, moment în care unul dintre tineri a scos un pistol și a început să tragă la întâmplare. S-au tras șase focuri de armă, potrivit polițiștilor.

Agenții de pază ai localului, dar și câțiva polițiști au reușit să-l imobilizeze pe pistolar, el și încă o persoană fiind reținuți de către oamenii legii.

În jurul orei 5.30 a avut loc o altercaţie pe strada Tipografiei din Cluj-Napoca. În acest context s-a folosit un pistol cu bile de cauciuc. În urma folosirii armei nu au rezultat victime. Două persoane, printre care şi cel care a făcut uz de armă, au fost imobilizate de către agentul de pază al unui local public din zonă şi de către poliţişti. Se fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor ce se impun”, a declarat pentru NewsCluj.ro Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

ACTUALIZARE:

Poliţiştii cercetează împrejurările în care a avut loc o altercaţie între mai multe persoane în urma căreia s-a făcut uz de armă neletală.

În jurul orei 05:30, pe strada Tipografiei din municipiul Cluj-Napoca a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

În acest context, unul dintre bărbaţii implicaţi a folosit un pistol cu bile de cauciuc. În urma uzului de armă nu au rezultat victime.

Două persoane, între care şi cel care a a făcut uz de armă, au fost imobilizate de către agenţii de pază ai unui local public din zonă şi de către poliţişti.

Aceştia au fost identificaţi, poliţiştii stabilind că este vorba despre doi bărbaţi în vârstă de 28, respectiv 26 de ani, din localităţile Jucu şi Cluj-Napoca.

Bărbatul în cauză deţinea autorizaţie pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii neletale.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor ce se impun.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More