Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal cu interlopi la Borşa. I-au distrus maşina

0 173

Ziua Politiei Romane la Dej (26)

Scandal cu interlopi la Borşa. Politia a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi care sunt persoanele implicate.

Din ce se vorbeşte în rolul agresorilor ar fi cei din clanul Botezanu, un clan extrem de temut în micul oraş de la poalele Pietrosului Rodnei. O parte din membrii acestui clan ar fi năvălit pur şi simplu cu Jeep-urile în curtea familiei Mariş. Au spart poarta de acces şi au distrus maşina parcată în curte. Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Cecilia Grozavu a declarat că poliţia investighează la această oră cazul, urmând a dispune la final măsurile legale care se impun.

Până a ajuns echipajul de poliție la fața locului, agresorii s-au făcut nevăzuți. Se pare că motivul răfuielii ar fi legat de un incident care a avut loc zilele trecute la liceul din Borşa, incident investigat şi de poliție, dar si de ISJ Maramureş.

Fata familiei Mariş ar fi fost îmbrâncită şi agresată de o altă fată, care ar face parte din familia agresorilor. Mai mult decât atât, între clanul Botezanu şi familia Mariş există o dispută în instanţa de judecată pe un dosar care a fost început acum trei ani de zile şi care încă nu a fost soluţionat, dosarul fiind la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, scrie VoceaTransilvaniei.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More