Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal cu parul la Beclean

0 443

Jandarmii au intervenit pentru a aplana un scandal de pe raza municipiului Beclean. Totul a pornit de la o cireadă de vaci.

Jandarmii din plutonul Beclean au intervenit pentrua aplana un conflict iscat între un bărbat de 53 de ani și un vecin al acestuia. Primul bărbat a fost agresat de cel de-al doilea deoarece şi-a lăsat animalele nesupravegheate în livada sa.

Intervenția a avut loc miercuri seara, în jurul orei 20.30, și totul a pornit de la faptul că o cireadă de vaci a intrat în livada agresortului, unde au produs pagube materiale. Se pare că proprietarul terenului l-a lovit pe bărbatul de 53 de ani, cu un par în zona capului şi a mâinii stângi.

În urma apelului la 112, jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi după edificarea asupra faptelor săvârşite, au întocmit pe numele agresorului actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, conform art. 193 Cod Penal, acte care au fost predate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Proprietarul animalelor a fost sancţionat cu avertisment scris, pentru lăsarea în libertate şi fără supraveghere a animalelor, conform legii nr. 61 din 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată, art. 2, alin. 17.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More