Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Scandal cu săbii şi cuţite în faţa unui local din Cluj

0 71

arestattt

Doi bărbaţi care au provocat un scandal în zona unui local din municipiul Cluj-Napoca au fost identificaţi de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca şi reţinuţi pentru 24 ore;  instanţa a emis pe numele suspecţilor mandate de arestare preventivă pentru 29 zile.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au dispus începerea urmăririi penale faţă de doi bărbaţi din municipiul Cluj-Napoca, de 33 ani şi 27 ani, aceştia fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi alte violenţe, distrugere şi portul fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică,a cuţitului, …”.

În fapt, în data de 24.10.2013, în jurul orei 03:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în faţa unui local public din municipiul Cluj-Napoca are loc un scandal.

Poliţiştii care au intervenit la locul indicat au identificat şi imobilizat pe suspecţii  A. D. de 27 ani şi A. L. de 33 ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că,  pe fondul consumului de alcool, între suspecţi şi un client al localului s-a iscat un conflict verbal, iar suspecţii au devenit agresivi.

Cei doi au fost îndepărtaţi din local de către personalul care asigură ordinea, conflictul fiind continuat în faţa localului, unde suspecţii au ameninţat persoanele aflate în zonă cu o sabie şi un cuţit.

În urma altercaţiei, trei persoane au suferit leziuni corporale, neimpunându-se internarea acestora.

Victimele au fost examinate de către medicul legist, care a concluzionat că viaţa acestora nu a fost pusă în pericol, iar pentru vindecarea leziunilor suferite sunt necesare maxim 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar Judecătoria  Cluj-Napoca a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru   29 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More