Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal de Paște, în fața unui club din Bistrița. S-au întocmit dosare penale pentru loviri sau alte violențe

0 78

Jandarmii bistrițeni au fost la datorie și pe perioada sărbătorilor pascale, fiind solicitați să intervină în mai multe cazuri, inclusiv într-un scandal izbucnit în fața unui club din Bistrița.

În noaptea de 16 spre 17 aprilie a.c., la ieșirea de la unul din cluburile din municipiu, pe fondul izbucnirii unui scandal, doi bărbați de 28, respectiv 35 de ani, i-au aplicat lui B.I. de 23 de ani mai multe lovituri, se arată în comunicatul IJJ Bistrița.

Jandarmii Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit la fața locului, au aplanat scandalul iar pe numele celor doi bărbați: O.C., respectiv P.P., au fost întocmite actele de sesizare conform art. 180, Cod Penal, pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe. Actele au fost predate Poliției conform procedurilor legale în vigoare, pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, pe perioada sărbătorilor jandarmii au mai constatat și fapte de natură contravențională, fiind aplicate sancțiuni de 1.300 de lei și avertismente scrise.

Au fost sancționate: consumul de băuturi alcoolice în spațiul public neamenajat, adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, constituirea unui grup de persoane cu scopul de a deranja și de a săvârși acte de vagabondaj, tulburarea ordinii publice, respectiv nesupravegherea minorilor în săvârșirea unor acte de cerșetorie, conform art. 2, lit. 1, 2, 25, respectiv 33 din legea nr. 61 din 1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More