Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal în fața unui local de lângă Panticeu

0 77

bataie

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care a izbucnit un conflict între mai multe persoane, precum şi pentru stabilirea participaţiei fiecăreia dintre acestea şi luarea măsurilor legale ce se impun.

La data de  9 august, ora 22:51, Postul de Poliţie Comunală Panticeu a fost sesizat prin apel unic de urgenţă cu privire la faptul că în centrul localităţii Cubleşu Someşan, în faţa unei unui local public, mai multe persoane de sex masculin s-au agrenat într-un scandal.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Comunale Panticeu şi Recea Cristur constatând că, în jurul orei 22:30, în faţa localului din localitatea Cubleşu Someşan, a izbucnit un scandal între mai multe persoane pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Au fost identificaţi 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 33 de ani, din Gherla şi din comunele Corneşti, Panticeu şi Bonţida.

Faţă de aceştia s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr.61/1991 privind ordinea şi liniştea publica.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Cluj care a acordat îngrijiri medicale unuia dintre participanţi, bărbatul refuzând transportul la o unitate medicală.

Întrucât cu privire la cele întâmplate nu a fost depusă nici o plângere penală, organele de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Comunală Panticeu s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Poliţiştii continuă cercetările pentru clarificarea tuturor aspectelor în cauză.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More