Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal în gara din Baia Mare. Au blocat un tren pentru că nu încăpeau în singurul vagon – VIDEO

1 2.893

Scandal de proporţii în gara din Baia Mare, unde un tren a fost neîncăpător pentru cei 130 de călători care mergeau pe acea rută. Peste 50 de oameni n-au mai încăput în tren și au blocat calea ferată.

Incidentul a avut loc vineri, în gara din Baia Mare. Trenul Regio 4046, care circula pe ruta Baia Mare – Jibou, a fost neîncăpător pentru cei peste 130 de călători, din cauză că garnitura avea un singur vagon, în care încăpeau doar 80 de persoane.

Cei aproximativ 50 de oameni care nu și-au mai găsit locuri în tren, dar și colegi de-ai lor, s-au așezat în fața trenului și au blocat calea ferată, cerând ca responsabilii CFR Călători să mai aducă încă un vagon.

Responsabilii CFR au chemat însă în sprijin jandarmii, pentru a calma spiritele, dar acest gest a provocat și mai multă indignare în rândul călătorilor nemulțumiți, care aveau abonamente sau bilete cumpărate dar nu mai încăpeau în tren.

Abia după o jumătate de oră s-au convins responsabilii CFR să aducă încă un vagon, pentru toată lumea, astfel că trenul a plecat din stație cu mare întârziere.

Reprezentanții CFR Călători spun că, de regulă, trenul are mai multe vagoane, dar unele dintre ele se aflau în revizie. Aceștia au anunțat că vor lua măsuri ca pe viitor să nu mai fie astfel de incidente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Acarul Paun spune

    Niste gunoaie!…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More