Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal în trafic la Cluj: Bărbat cărat pe capota unui Duster, mașina fiind urmărită de poliție până în Zorilor – VIDEO

0 3.360

Filmele de acțiune s-au mutat pe străzile Clujului. Un incident violent s-a petrecut luni după-amiază pe Calea Florești în Cluj-Napoca, un bărbat fiind cărat pe capota unui autoturism Dacia Duster. Șoferul mașinii a fost oprit de polițiștii clujeni abia în cartierul Zorilor.

Scena a avut loc în jurul orei 12:20. Un participant la trafic a filmat întreaga scenă, după care a publicat imaginile pe rețeaua de socializare Facebook, în grupul destinat traficului rutier din județul Cluj.

În imagini se vede un bărbat agățat pe capota unui Dacia Duster, acesta dând cu pumnii în capotă și în parbriz, parcă dorind să-l oblige pe șoferul mașinii să oprească. În cele din urmă, bărbatul coboară de pe capotă, încearcă să deschidă portiera din dreapta a mașinii, dar șoferul Dusterului își continuă deplasarea.

Cel care a filmat întreaga scenă a sunat imediat la 112 și a pornit singur în urmărirea autoturismului Dacia Duster, care a gonit de pe Calea Florești prin cartierul Mănăștur, până în cartierul Zorilor. La un moment dat, înainte de varianta care merge spre cartierul Zorilor, șoferul autoturismului aflat în urmărire a încercat să-l blocheze pe cel cu Dacia Duster, însă acesta a fentat blocajul și și-a văzut de drum.

În cartierul Zorilor, ghidați de către cel care a sunat la 112 și urmărea mașina, și-au făcut apariția și polițiștii.

Oamenii legii au oprit mașina ”suspectă” și l-au dus pe șoferul Dusterului la secție pentru declarații.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj întreaga scenă a pornit de la o altercație în trafic. Șoferul autoturismului Dacia Duster, un bărbat de 53 de ani, cetățean italian, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton, la trecerea din zona magazinelor Praktiker/Arabesque de pe Calea Florești.

Cei doi ar fi pornit cearta, iar de la o altercație verbală până la scene violente nu a fost decât un pas. Bărbatul pieton ar fi încercat să-i ceară socoteală șoferului, însă italianul s-a urcat la volan cu intenția să plece, moment în care pietonul s-a agățat pe capota acestuia. Abia mai apoi a scăpat pietonul de pe capotă și italianul a plecat de la fața locului.

Potrivit polițiștilor clujeni șoferul a fost oprit pe strada Lunii din cartierul Zorilor. Acesta a fost dus la sediul IPJ Cluj, unde a dat o declarație explicând oamenilor legii varianta lui față de cele întâmplate.  Italianul fost lăsat să plece apoi, acesta nedorind să depună plângere împotriva pietonului.

De cealaltă parte, spun oamenii legii, pietonul nu a depus nici el plângere la poliție față de șofer, astfel că polițiștii nu dispun momentan de identitatea acestuia pentru a-i putea o declarație privind varianta lui în privința acestor scene demne de filmele de acțiune.

ACTUALIZARE: În jurul orei 15, la sediul poliției s-a prezentat și pietonul implicat în scandal.

Deocamdată nu a fost înregistrată nicio plângere din partea celor doi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More