Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal în trafic. Și-a scos ”pistolul” și a amenințat un alt bărbat

0 45

pistol

Poliţiştii au depistat şi au sancţionat contravenţional un conducător auto care ar fi ameninţat un bărbat cu o brichetă în formă de pistol, în urma unui conflict în trafic.

Ieri, ora 18:32, un bărbat de 27 de ani, din Cluj-Napoca, a sesizat Poliţia municipiului Cluj-Napoca, prin SNUAU 112, reclamând că ar fi fost ameninţat în trafic, pe strada Câmpului, cu un pistol.

Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul de 27 de ani, pe fondul unui conflict verbal avut în trafic, ar fi fost ameninţat, cu un pistol, de un alt conducător auto, pe care nu îl cunoştea şi care a părăsit ulterior locul faptei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie a fost identificată persoana suspectată de comiterea infracţiunii de ameninţare, stabilindu-se că este un tânăr de 21 de ani, din Cluj-Napoca.

Totodată, poliţiştii au stabilit că arma deţinută de tânăr era o brichetă în formă de pistol, care a fost depistată pe strada Mehedinţi, unde a fost aruncată de către proprietar după incident.

În cauză, reclamantul nu a dorit să formuleze plângere pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, conducătorul auto de 21 de ani fiind sancţionat contravenţional de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More