Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

SCANDAL încheiat cu bătaie, în Florești

0 71

bataie

Doi bărbaţi care au provocat un scandal pe strada Colonia Nouă din comuna clujeană Floreşti au fost identificaţi de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti. Aceștia au fost reţinuţi pentru 24 ore.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de doi bărbaţi din comuna Floreşti, judeţul Cluj, de 35 ani şi 58 ani, aceştia fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fapt, ieri după-amiază, în jurul orei 17:45, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în localitatea Floresti, zona străzii Colonia Nouă are loc un scandal, mai multe persoane suferind leziuni corporale.

Oamenii legii au intervenit la locul indicat au identificat persoanele ce au iniţiat scandalul, respectiv un bărbat de 35 ani şi un bărbat de 58 ani, ambii din comuna Floreşti.

Cu ocazia verificărilor a rezultat că, în urma unor neînţelegeri între membrii a două familii, aceştia au intrat în conflict, ajungând să se lovească reciproc.

Au fost acordate îngrijiri medicale persoanelor ce au suferit leziuni, iar un bărbat de 38 ani şi o femeie de 34 ani au fost transportaţi la UPU1 Cluj-Napoca pentru îngrijiri şi investigaţii, fără a se impune internarea acestora.

Victimele au fost examinate de către medicul legist, care a concluzionat că viaţa acestora nu a fost pusă în pericol, iar pentru vindecarea leziunilor suferite sunt necesare maxim 8-10 zile de îngrijiri medicale.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, cei doi bărbaţi în vârstă de 35 ani, respectiv de 58 ani din comuna Floreşti fiind reţinuţi pentru 24  de ore.

foto: arhivă

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More