Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal între doi soți. A fost nevoie de intervenția poliției

0 250

Mai multe cazuri de violență în familie au fost înregistrate în Maramureș. Printre acestea se află și un scandal iscat între doi soți. Pe numele amândurora au fot emise ordine de protecție.

Pentru a se proteja în cazurile de violenţă domestică, victimele au posibilitatea de a solicita poliţiştilor emiterea unui ordin de protecţie provizoriu pe numele agresorilor. Trei astfel de ordine au fost emise în cursul zilei de ieri, la Coltău şi Sălsig, transmit cei de la IPJ Maramureș.

Astfel, o femeie de 40 de ani din Coltău care a fost agresată de iubit pe fondul unui conflict iscat din gelozie, a sesizat poliţia din Groşi şi a solicitat emiterea pe numele bărbatului de 39 de ani a unui ordin de protecţie provizoriu.

La Sălsig, conflictul domestic existent între doi soţi separaţi durează din 2019, pe numele bărbatului fiind dispus de atunci un ordin de protecţie. Bărbatul a respectat restricţiile impuse şi nu s-a întors la domiciliul comun nici după expirarea acestora.

Ieri însă a fost nevoie de intervenţia poliţiei după ce cei doi foşti soţi s-au acuzat reciproc de agresiune. Astfel că pe numele celor doi au fost emise două ordine de protecție provizorii, fiecare dintre cei doi fiind obligați la păstrarea unei distanțe minime de 25 metri unul față de celălalt. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More