Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal între mai multe persoane. Două mașini cu geamurile sparte, o persoană la spital

0 625

Un conflict spontan între mai multe persoane s-a iscat duminică în localitatea maramureșeană Vălenii Lăpușului. O persoană a fost rănită, iar două autoturisme au fost avariate.

La ora 13.50, polițiștii din Târgu Lăpuș, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în localitatea Vălenii Lăpușului, are loc un scandal între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că a avut loc un conflict spontan între aproximativ 10 persoane în cadrul căruia s-au agresat reciproc și au spart geamurile a doua autoturisme.

S-a procedat la aplanarea conflictului și conducerea la sediul poliției Târgu Lăpuș a 13 persoane în vederea audierii și stabilirea participației la comiterea faptelor.

În urma conflictului, o persoana a fost transportată de către un echipaj SMURD la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Totodată, pentru prevenirea sau escaladarea faptelor antisociale în zonă, la fața locului a fost solicitat în sprijin un echipaj din cadrul S.A.S. Maramureș, în vederea monitorizării zonei împreună cu un echipaj din cadrul Secției Suciu de Sus.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More