Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal la Mica. A tăbărât peste el în casă, l-a bătut și apoi l-a dus la o stână de oi din Nireș

0 28

crima somcut - omor

Poliţiştii au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 36 de ani din localitatea clujeană Mic, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor infracțiuni.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, la data de 30 august, poliţiștii au identificat și reținut un bărbat de 36 de ani, din comuna Mica, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu.

Conform anchetatorilor, cel în cauză ar fi intrat duminică, fără drept, în locuința unui bărbat de 23 de ani, din comuna Mica, pe care, prin acte de violență, l-ar fi determinat să îl urmeze la stâna pe care acesta o are în proprietate, în vederea derulării mai multor activități gospodărești.

Victima a fost examinată de către medicul legist, stabilindu-se că leziunile suferite necesită un număr de 3-4 zile îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit că victima a desfășurat activități la o stână din localitatea Nireș, pe o perioadă de circa un an de zile, pentru cel bănuit de comiterea faptelor.

În urma probatoriului administrat, faţă de persoana identificată a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu, fapte prevăzute de Codul penal.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More