Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Scandal la o cafenea din Dej. Un client s-a luat la bătaie cu agenții de securitate și un polițist -FOTO/VIDEO

0 135

Liniștea unei cafenele din Dej a fost tulburată sâmbătă la amiază de un client recalcitrant, aflat în stare avansată de ebrietate.

Bărbatul, un tânăr de 35 de ani din Cluj-Napoca, se afla in localul de pe strada Tudor Vladimirescu încă de dimineață, fiind în vizită la prietena sa, care lucrează ca barmaniță în cafenea.

Cu mintea afectată de aburii alcoolului, bărbatul a devenit dintr-o dată  recalcitrant și a început scandalul. După ce a răvășit scaunele și mesele și a spart două sticle, tânărul a devenit și mai nervos, fără ca prietena lui să-l poată calma.

Tânăra s-a speriat de reacția prietenului ei și a apăsat butonul de panică, iar în scurt timp în local și-au făcut apariția agenții de la Scutul Negru. În momentul în care i-a văzut pe agenți, tânărul tulburat a sărit la bătaie, fără să poată fi potolit.

Între timp, șefa localului a sunat și la poliție, iar un echipaj de ordine publică a intervenit imediat. Scandalagiul n-a ținut cont de uniforma oamenilor legii și a lovit un polițist.

Într-un final, bătăușul a fost imobilizat și urcat într-o ambulanță SMURD, care l-a transportat la spitalul din Dej, unde va fi supus și unui control psihiatric.

Nu este pentru prima dată când acesta are contact cu medicii psihiatri, tânărul fiind internat și în trecut la Psihiatrie în Cluj.

Polițiștii dejeni efectuează în continuare cercetări în acest caz, tânărul fiind cercetat, printre altele, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru ultraj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More