Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal monstru într-un bar din Cluj. Au tăbărât cu sălbăticie peste un tânăr – VIDEO

0 1.335

Un tânăr din Cluj a primit 30 de zile de îngrijiri medicale după ce a fost bătut cu bestialitate de un grup de nouă persoane.

Răzvan Cubleșan, un tânăr din Cluj, a fost bătut cu bestialitate de alte nouă persoane, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Scandalul a avut loc într-un club de pe strada Tipografiei, iar în imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum tânărul, care rezistă primului atac, este lovit de ceilalți bărbați fără milă.

Acesta a primit 30 de zile de îngrijiri medicale și urmează să depună plângere penală împotriva agresorilor.

Unul dintre ei m-a lovit cu o sticlă. M-am apărat şi mi-a tăiat tendoanele de la mâna dreaptă. Am ajuns la spital şi am fost operat. Am primit 30 de zile de îngrijiri medicale. Mă voi duce la Poliţie şi voi face plângere penală împotriva celor 9. M-au atacat la laşii, fără să le fac nimic. Când au văzut că l-am făcut KO pe liderul lor au sărit toţi pe mine. Nu mă voi lăsa şi le voi face plângere penală”, a povestit Cubleşan.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj (IPJ Cluj) spun că nu a fost înregistrată până în prezent nicio plângere în acest sens. „Deocamdată nu avem înregistrată nicio plângere, dar speţa e în atenţia noastră, ne-am autosesizat, iar în prezent se fac verificări pentru identificarea persoanele implicate în conflict”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, pentru „Adevărul”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More