Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal și focuri de armă în Șomcuta Mare

2 961

Un scandal de amploare s-a produs pe o stradă din Șomcuta Mare. Au intervenit forțele Serviciului de Acțiuni Speciale și Grupa Canină.

Poliţiştii din Şomcuta Mare, sprijiniţi de cei din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi cei din cadrul Grupei Canine, au intervenit  marţi seara, la un scandal sesizat pe strada Mireşului.

Poliţiştii din Şomcuta Mare, ajunşi primii la faţa locului, au fost ameninţaţi şi agresaţi verbal de către un grup format din patru persoane. Întrucât aceştia au aruncat cu pietre, au fost agresivi şi recalcitranţi, poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment. În sprijinul echipajului de poliţie au intervenit luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale şi poliţiştii Grupei Canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică.

Persoanele implicate în eveniment au fost identificate de poliţişti stabilindu-se că este vorba despre patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 34 de ani, care anterior sosirii poliţiei, au agresat mai multe persoane şi au provocat distrugeri.

Ieri, 14 februarie, cei patru tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi ameninţare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. stefan spune

    Politie de tpt râsul. nu au nicio putere. Trabuia sa=i impuste in picior fara discutie, iar câinii asmutiti să-i muște. Altfel nu se introduce respectul față de lege. MÂINE VOR PLÂNGE CĂ UNALT POLIȚIST A FOST OMORÂT

  2. stefan spune

    Revin asupra comentariului anterior. Să fiu buneințele. Polițiștii nu au nicio vină.Legislația este proastă. Pentru ce au arme în dotare? Pentru paradă?NU. Aceasta trebuie folosită ,somație urmată de foc la picioare pentru oprirea persoanei. Altfel vom avea in continuare polițiși agresați ddar pe acolo.e către bețivi. hoți sau criminali. Genul acesta de infractori nu pot fi liniștiți decât prin masuri forte, nu chiar ca Alimănoiu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More