Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandal și violențe în Florești. 7 persoane au fost reținute

0 34

actiune politia romana perchezitii

Şapte bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după un scandal provocat în Florești.

La data de 5 septembrie, ora 12:30, poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj- Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Balastierei din comună un bărbat este ameninţat cu acte de violenţă.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat de îndată la faţa locului şi a constatat că partea vătămată a fost ameninţată cu acte de violenţă de un bărbat de 21 de ani, din comuna Floreşti, pe fondul unor divergenţe mai vechi. Bărbatul de 21 de ani, împreună cu alte persoane au distrus părţi componente ale autoutilitarei care aparţinea victimei şi au sustras 1.500 de lei din geanta femeii care se afla în autovehicul.

În momentul intervenţiei organelor de poliţie, o parte din persoanele prezente la faţa locului au devenit recalcitrante, s-au manifestat violent, au adresat injurii si i-au ameninţat pe poliţişti.

Având în vedere aspectele constatate, şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, din comuna Floreşti, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj”, „distrugere” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, fapte prevăzute de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More