Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandalagii amendați de jandarmii maramureșeni

0 41

jandarm

Trei bărbați din județul Maramureș a fost sancționați contravențional de jandarmii maramureșeni după ce au provocat scandal în Baia Mare sau Vișeu de Sus.

Echipajul de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare a fost solicitat prin sistemul ‘112’, să intervină pentru aplanarea unei situații conflictuale.

Subofițerii jandarmi au surprins un tânăr, Nicolae C. de 22 ani, din orașul Baia Sprie, care în timp ce se afla într-un autobuz aparținând unei societăți de transport în comun, pe strada V. Lucaciu din Baia Mare, pe fondul unor neînțelegeri, a provocat scandal, adresându-i injurii și amenințări șoferului și deranjând ceilalți călători.

Acesta a fost sancționat de către jandarmi cu amendă contravențională în valoare de 1000 lei.

Gălăgios, sancționat de jandarmi

Un echipaj de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare a fost solicitat printr-un apel telefonic, luni, 7 iulie, în jurul orei 23.00, să se deplaseze pe strada Păltinișului din localitate, unde o persoană tulbura liniștea publică.

Astfel, jandarmii ajunși la fața locului l-au identificat pe Ioan D. de 20 ani, din Baia Mare, care a deranjat liniștea locuitorilor din zonă, prin strigăte și urlete. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 500 lei.

Ceartă în stradă

Jandarmii ce acționează pe raza orașului Vișeu de Sus, au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unei situații conflictuale.

În data de 6 iulie a.c., în jurul orei 03.30, jandarmii au fost solicitați să aplaneze o situație conflictuală între doi tineri, pe strada Trandafirilor, din orașul Vișeu de Sus. Pentru că a provocat și participat la scandal, Vasile G. de 25 ani, din localitate, a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 200 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More