Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scandalos! Doi minori au distrus mai multe morminte și cruci într-un cimitir din Cluj

0 47

cimitir-5

Odihna veșnică a mai multor persoane decedate și îngropate în cimitirul de pe strada Crișan din Cluj-Napoca a fost tulburată de doi copii, care au găsit motiv de distracție în distrugerea monumentelor funerare.

Incidentul s-a petrecut în 7 august, când cei doi minori ar fi produs distrugeri la amenajările funerare de pe 26 morminte din incinta cimitirului menţionat, prin dislocarea şi distrugerea plăcilor funerare şi a crucilor.

Polițiștii au fost sesizați o zi mai târziu, în 8 august, cu privire la distrugerea mai multor amenajări funerare din incinta cimitirului de pe strada Crişan din municipiului Cluj-Napoca.

În urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat doi minori, de 15, respectiv 11 ani,  bănuiţi de distrugerea unor amenajări funerare de pe mai multe morminte.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More