Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scenariu de groază. Bătăi împletite cu amenințarea cu moartea

0 497

Un bărbat a fost pus sub control judiciar timp de 30 de zile pentru violență și amenințare. Și-a înspăimântat victimele cu bătaia și a trecut cu drujba prin ușa acestora.

Un bărbat de 33 de ani din comuna vâlceană Fârtăţeşti este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, hărţuire şi distrugere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal. Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Cluj-Napoca îl cercetează penal sub stare de control judiciar pentru 60 de zile.

În perioada ianuarie – aprilie a.c., bărbatul, pe fondul unor neînţelegeri cu părţile vătămate B.C.M. şi B.G., în repetate rânduri le-a ameninţat pe acestea cu fapte de violenţă sau cu moartea, le-a agresat fizic lovindu-le cu pumnii şi palmele şi a distrus cu o drujbă uşa de acces în locuinţa părţii vătămate B.C.M.

După depistarea acestuia, întrucât se sustrăgea urmăririi penale, poliţiştii au dispus, în urma probatoriului administrat, reţinerea acestuia pentru 24 de ore, iar la expirarea termenului, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, a dispus cercetarea bărbatului sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More